gothia towers Göteborg

Safetytech har fått äran att leverera brandlarm till East Tower, Hotel Gothia.

Projektet är upphandlat av PEAB och vi levererar tillsammans med Profitech i Göteborg ett adresserbart system uppbyggt med våra IQ8 detektorer i ett Eltek Delta system.

Mer information kommer fortlöpande

Palace Göteborg

Palace i göteborg har renoverats och fått sig en rejäl ansiktslyftning. Detta arbete har pågått i snart 1 års tid och invigningen närmar sig med stormsteg.

Verksamheten har valt Safetytech som leverantör av brand och talat utrymningslarm.

Projektet har varit mycket intressant då byggnaden då allt har skett i samråd med arkitekter från Stylt och KABA Elkonsult för att få till den ultimata lösningen för byggnad och verksamhet.

Besök gärna deras hemsida på www.palace.se

Clarion Hotel Post

I det nyligen invigda hotellet Clarion Hotel Post, har Safetytech AB installerat ett Delta ITS-2 Talat utrymningslarm. Hotel Post är en om- och tillbyggnad av det anrika Centralposthuset vid Drottningtorget i centrala Göteborg. Hotellets totala yta är på 36 700 kvadratmeter med 500 rum, en stor eventlokal, många konferensrum samt ett flertal restauranger och barer.Det talade utrymningsystemet består av totalt 920 st högtalare, fördelade på 66 st högtalarslingor. Centralutrustningen är uppbyggd i flera 19" rackstativ och styr utrymningen inom hela hotellet.

 

Vi har även anpassat en nödtelefon lösning där vi genom Safetels hisstelefoner skapat en kommunikationslösning för räddningstjänsten att kommunicera från bottenplan med gäster i hissfoajér på plan 6-13 i nya högdelen. Lösningen är trådlös och övervakad vilket innebär att kommunikationen med gästerna i dessa områden alltid går att kommunicera med vid tillbud.

 

För övrigt levererade Safetytech även inbrottslarm, kameraövervakning samt datanät.

www.clarionpost.se här bor du tryggt.